Apparaten en accessoires
Lamscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden100 g
-
gember, vers wortel10 g
-
koriander, vers1 bos
-
olijfolie15 g
-
currypoeder3 el
-
zonnebloemolie5 g
-
lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)800 g
-
water200 g
-
kokosmelk400 g
-
zout aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
wortelen in stukken gesneden400 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden300 g
-
kokos, gedroogd, geraspt1 snuifje
-
verse groene erwten gepeld150 g
-
verse tuinbonen geblancheerd en geschild80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2865 kJ /
689 kcal
Vetten
53 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 min
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Chilli con carne
35 min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Arabische kip met couscous
45 min